Over Anne-Sophie

Alles wat u altijd al/eigenlijk niet/ misschien over mij wilde weten.

 • Ik eet graag augurken. Als het even kan met wat pindakaas erbij.
 • Ik studeer bio-ingenieurswetenschappen, maar zou eigenlijk liever gewoon een bed and breakfast (inclusief moestuin en boomgaard) starten.
 • Ik hou van winter. En van kerstmis, open haarden en cadeautjes geven.
 • Ik heb een hond Vippi en mijn kat heet Jules.
 • Mijn kat is 3 keer van geslacht veranderd. #identiteitscrisis
 • Ik zou graag in de IKEA gaan wonen
 • Ik heb sinds mijn 16 geen vlees of vis meer gegeten en ik heb daar nog geen seconde spijt van gehad.
 • Mijn lievelingsdier is een rendier, maar ezels vind ik ook best cool.
 • Nagellak, oorbellen en schriftjes van de Hema zijn altijd een goed idee.
 • Lasagna gaat er altijd in. Net zoals appels uit de oven en banaanijs.
 • Ik heb 4 jaar lang een kookblog gehad. Curieus? Je kan zijn restanten hier nog terugvinden.
 • Een jaar geleden startte ik samen met een goede vriendin een lifestyleblog. Ik verzorg de geitenwollensokkenstukjes tussen de nagellak- en blushpallethauls. Geen idee wat u er zich bij moet voorstellen? Neem hier eens een kijkje, of hier, of hier.
 • Ik word zot van alle informatie op het internet en voel me daarom een beetje schuldig dat ik er met deze blog nog een schepje bovenop doen. Sorry.
 • Ik zeg vaak sorry en probeer dat af te leren. Dus sorry als het u enerveert dat u hier zo vaak sorry leest.
 • Ik voel mij geen 21 en vind het spijtig dat het nu niet meer sociaal aanvaardbaar is om tekeningen in te kleuren, te hinkelen en naar Samson en Gert te kijken.
 • Ik hou van de zee. Vooral in de winter.
 • Ik heb ooit gebasketbald, gedanst, dwarsfluit gespeeld, toneel en voordracht gedaan en heb zelfs een vol jaar piano proberen spelen. Niets daarvan kan ik nu nog, dus hou ik het bij lopen, koken en yoga.
 • Ik zit op kot in Gent en had van mijn leven niet gedacht dat ik dat “ver weg van de mama zijn” zou overleven. Valt best mee eigenlijk.
 • Ik snuif graag aan tomatenplanten en notenboomblad.

 

Nog vragen?

12 Replies to “Over Anne-Sophie”

 1. Heeeey! Ik zit ook in Gent op kot hihi 🙂 en eh… Ik doe ik doe ook Bio-ingenieurswetenschappen .. verrassend! En ik ben verslaafd aan pindakaas 😀 hihi

  1. Ooooh, wat een toeval dat we elkaar hier dan “tegenkomen”! Een bio-ingenieur van de veganistische soort dan nog! (Ik ben nu wel geen volledige veganist, maar je snapt wat ik bedoel: wij zijn een zeldzaam type binnen al die koelbloedige wetenschappers, heb ik het gevoel)! 😀 Joepie, iemand die mij steunt in de liefde voor pindakaas!

   1. Haha ja he? 😀 mss moeten we eens samen een blogbericht maken ofz? 😀 hihi!

    1. Haha, inderdaad, over de trauma’s bij dierkunde I en II (een hel, geloof me) …

 2. dag Ann Sophie els.de.munter@telenet.be
  ik ben de oma van Laurens en een soort vriendin van uw mama . Ik was zo nieuwsgierig naar jou want het is geleden van in uw kinderjaren dat ik je nog gezien had. Fijn je doet dat allemaal heel goed ik heb daar nooit de kans toe gekregen maar probeer van de moderne technologie zo veel mogelijk mee te pikken en ben er best ook fier op ik ben nl. Zo oud als uw oma dus zo simpel is dat allemaal niet voor ons maar je ziet we doen ons best .lieve groetjes
  Els

  1. Hallo Els
   Zo lief dat je hier even dag komt zeggen. Het is inderdaad héél erg lang geleden, maar ik kan me jou wel nog herinneren hoor!
   Ik vind het fantastisch dat jullie nog zo mee zijn met de tijd en ben ook erg fier om mijn oma dat ze openstaat voor al die nieuwe technologie. Ik besef maar al te goed dat dat voor jullie allemaal niet zo vanzelfsprekend is als voor onze generatie. Vooral voort blijven doen!
   Veel groetjes (ook aan Laurens, Grace en Guy want amai, dat is lang geleden!)
   Anne-Sophie

 3. Pindakaas & augurken?! Ieuw. Haha. En troost u, ik voel mij nog altijd geen 25 (of ja ik weet niet of dat echt troost is) en ik kijk af en toe nog eens een aflevering van Totally Spies of Samson en Gert. Kan gewoon. Want nu zijn we echte volwassen mensen en dan kan je gewoon lekker doen wat je wil! Nah. Dat doet mij er ook aan denken dat ik soms gewoon moet huppelen. Op mijn werk. Kan ook gewoon. #noshameinmygame!

  1. Totally Spice, ooh waar is de tijd, ik was het bestaan van die serie zelfs vergeten. Ik was zo jaloers op al die coole lipstickgadgetsdinges enal! Haha, inderdaad, eigenlijk hoeven we ons niet te schamen voor ons jong blijven van geest 😉

 4. Oh jij hebt zo’n leuke blog! Dit verhaaltje maakte me aan het lachen:) Om de korte rokjes scrub en stiekem is iedereen nog dol op Samson en Gert toch?! Hihi, ik ga je volgen! Want ik vind wel dat je iets heel leuks hebt toe te voegen aan al die informatie op het web! Liefs

  1. Oh, dankjeweldankjewel Iris! Ik nam net een kijkje op jouw blog, wauw, ik kan wel nog wat leren van jou, lijkt me! Haha, ja, stiekem willen we allemaal nog Samson en Gert kijken, je vraagt je af wat ons nog tegenhoudt he? 😉

 5. Hihi, zo’n leuk lijstje! Je schrijft echt grappig 🙂

Geef een reactie