eruit zien als Rachel uit Friends

Elk klein meisje heeft wel de prinses in haar 8-jarige hoofdje die ze later zal worden. Aangezien mijn ouders dag in dag uit naar Friends leken te kijken en ik bijgevolg zwaar Friends-verslaafd door het leven ging/ga, was dat bij mij Rachel. Voor wie niet bekend is met de beste serie uit de geschiedenis: Jennifer Aniston. Dat potentieel zat er wel in, dacht mijn schattig naïeve zelve, niet wetend dat mijn toonvoorbeeld later  zou worden uitgeroepen tot world’s most beautifull woman 2016. Ik heb de lat altijd nogal hoog gelegd, weet u.

Een kleine 12 jaar later moet ik concluderen dat gewoon Anne-Sophie ben. Zonder het lijf, de lijn,  de lach of ogen van Rachel uit Friends. Ach, wie zat er ook te wachten op een tweede Jennifer Aniston. Niemand, toch?

Om u maar te zeggen, dat je wel eens erg ongelukkig zou kunnen worden als je de focus legt op hoe je  eruit ziet of hoe je eruit zou willen zien.  Schoonheid heeft meer te maken met hoe je je voelt en wat je uitstraalt dan met je cup- of kledingmaat. Jammer genoeg heeft het mij nogal wat tijd en problemen gekost dat in te zien en zijn er nog steeds heel wat (jonge) vrouwen die hiermee sukkelen.

Daarom dit plekje op deze blog. Vol motivatie, feel-good en zelfvertrouwen om onze inner-Jennifer-Aniston te laten schitteren!


Gerelateerde posts

een eerlijke post over bikinistress
(un)beachable?

zal ik vasten?
de (on)zin van vasten en waarom ik stopte met diëten
heartss

Een lesje over zelfliefde

 

Blij zijn met je lijf?

 

Over NEEN zeggen

Review: Buikgevoel-Suzanne Bos

Geef een reactie